RAQAMLI IQTISODIYOTDA MIJOZLAR BILAN YASHIL RAQAMLI ALOQALARNI SHAKLLANTIRISH STRATEGIYALARI - Mirziyodova , Gulnozaxon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Mazkur tezisda raqamli iqtisodiyot sharoitida mijozlar bilan yashil raqamli aloqalarni shakllantirish strategiyalari tahlil qilingan. Ilmiy manbalar asosida raqamli marketing vositalariga ekologik yondashuvlar integratsiya qilinishi, mijozlar ishonchini oshirish va barqaror aloqalarni mustahkamlash imkonini berishi asoslab berilgan. CRM tizimlari, influencer marketing va sunʼiy intellekt texnologiyalarining bu jarayondagi roli koʻrib chiqilgan. Tahlil natijalariga asoslangan holda amaliy takliflar ishlab chiqilgan. Mavzu dolzarbligi nazariy tahlil orqali asoslangan