Mustaqil Davlatlar Hamdo‘stligiga a’zo davlatlarda auditning xalqaro standartlarini qo‘llash xususiyatlari - Meliyev, Isroil (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Mazkur maqolada Mustaqil Davlatlar Hamdo‘stligiga a’zo davlatlarda auditning xalqaro standartlarini qo‘llash masalalariga bag‘ishlangan bo‘lib, unda mazkur davlatlarda auditorlik faoliyatini tashkil etish va xalqaro standartlarni qo‘llashning o‘ziga xos xususiyatlari, ularda xalqaro audit standartlarini qo‘llashda erishilgan natijalar hamda auditning xalqaro standartlarini amaliyotga joriy etish istiqbollari tahlil etilgan.