Oʻzbekistonda kichik biznes va tadbirkorlik subyektlarini rivojlantirishning strategik yoʻnalishlari - Musayev, Ozodjon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va tadbirkorlik subyektlarini rivojlantirishning zamonaviy holati, asosiy muammolari hamda ularni bartaraf etishga qaratilgan istiqbolli yo‘nalishlar tahlil qilingan. Shuningdek, iqtisodiyotdagi o‘rni va davlat tomonidan ko‘rsatilayotgan qo‘llab-quvvatlash chora-tadbirlari ko‘rib chiqilgan