Innovatsion faoliyatning moliyaviy rag‘batlantirish va boshqaruv samaradorligini belgilovchi omil va jihatlar - Baxriddinov , Nodirbek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Maqolada korxonalar innovatsion faoliyatini moliyaviy rag‘batlantirish va boshqaruv samaradorligini belgilovchi omil va jihatlar ko‘rib chiqilgan. Mazkur masala bo‘yicha turli rag‘batlantirish usullari o‘rganilgan hamda ularni korxonalarda qo‘llash imkoniyatlari aniqlanib, baholangan. Innovatsion faoliyatni moliyaviy rag‘batlantirish va boshqaruv samaradorligini ta’minlovchi omil va jihatlar yuzasidan takliflar ishlab chiqilgan