Ўзбекистон Республикаси акциядорлик жамиятларида рақамли бошқарувни жорий этиш имкониятлари - Закирова , Нилуфархон (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Мақолада муаллиф томонидан рақамли иқтисодиётнинг ўрни ва роли, рақамли бошқарув тизимини ташкил этиш асослари, рақамли платформа ва унинг ўзаро боғлиқ элементлари, рақамли жамоа ҳамда акциядорлик жамиятлари фаолиятида рақамли бошқарувни жорий этиш борасидаги амалга оширилаётган ишлар тўғрисида маълумот берилган. Шунингдек, мақолада акциядорлик жамиялари бошқарув фаолиятини самарали баҳолаш ва уларни рақамлаштириш масалаларини такомиллаштиришга оид муаллиф таклиф тавсиялари ишлаб чиқилган.