Raqamli iqtisodiyot sharoitda xizmat ko‘rsatishning ilmiy asoslari - Suyunov, Asror (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitda xizmat ko‘rsatishning ilmiy asoslari dolzarb mavzu sifatida ko‘rib chiqiladi. Bundan tashqari, jahon hamjamiyatining oldida yangi vazifalar paydo bo‘lib, davlatlarni yuzaga kelayotgan muammolarni hal etishning adekvat yo‘llarini izlashga, siyosiy va iqtisodiy strategiyasini yangilashni ko‘rib chiqishga asoslangan. Ishning asosiy maqsadi global iqtisodiyotning qayta tiklanishini va global ta’minot zanjirlarining tiklanishi uchun mumkin bo‘lgan yo‘nalishlarni belgilashdan iborat.