Oliy ta’lim xizmatlari bozorida marketing faoliyatini tashkil etish va amalda rivojlantirish asoslari - Yuldashov , Isomiddin (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada nodavlat oliy ta’lim tizimida marketingning o‘rni, oliy ta’lim raqobatbardoshligini oshirishda ta’lim xizmatlari marketingining asosiy vazifalarini belgilash va ularni amalga oshirish yo‘llari bayon etilgan. Mazkur maqolada oliy taʼlim muassasalarida mijozlarga yoʻnaltirilgan marketing faoliyatini tashkil etishning ilmiy-nazariy jihatlari o‘rganilgan. Shuningdek, oliy ta’lim muassasalarining raqobatbardoshligiga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar ilmiy tadqiqot manbalarini o‘rganish asosida bir necha tasniflarga bo‘linib tahlil qilingan