O‘zbekistonda yerga mulkchilik munosabatlarini tartibga solishning amaldagi mexanizmi tahlili - Abdunazarov , Oybek (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2025)
Ushbu maqolada respublikada yerga mulkchilik munosabatlarining o‘zgarishi va uning hozirgi holati, O‘zbekistonda yerga mulkchilik munosabatlarini tartibga solishning iqtisodiy mexanizmi va uning o‘ziga xos xususiyatlari, shuningdek, respublikada qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini ishlab chiqarish dinamikasining o‘zgarishi va unga ta’sir qiluvchi omillar tahlil qilingan