Oʻzbekiston Respublikasida toʻqimachilik korxonalarini rivojlanishining prognoz ssenariylari - Joʻrayev , Ilhomjon (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada respublikamizda va Namangan viloyatida faoliyat yuritayotgan toʻqimachilik korxonalari rivojlanishining prognoz ssenariylari muallif tomonidan taklif sifatida keltirilgan.