Milliy transport infratuzilmasini takomillashtirish - Xashimova, Naima; Ergashev, Shoxrux (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2023)
Ushbu maqolada milliy transport infratuzilmasini takomillashtirish, milliy transport tizimini rivojlantirishning zamonaviy bosqichlari, transport tizimida raqamli texnologiyalardan foydalanish yo‘nalishlari, transport sohasini raqamlashtirish tizimi bilan birga logistik sarf-xarajatlarni pasaytirishga katta e’tibor qaratilgan. Bu esa yuk tashish jarayoni optimallashtirish imkoniyatini beradi.