Qo‘shilgan qiymat solig‘ini budjetdan qaytarish tartibini takomillashtirish - Qurbonov, Muxiddin (GREEN ECONOMY AND DEVELOPMENT, 2024)
Ushbu maqolada 2020–2023-yillarda qo‘shilgan qiymat solig‘ini takomillashtirish bo‘yicha O‘zbekistonda amalga oshirilagan islohotlarning samaradorligi, tovarlar (xizmatlar) narxini shakllantirishda avtomatlashtirilgan tizimni qo‘shilgan qiymat solig‘ining ta’siri, qo‘shilgan qiymat solig‘i bo‘yicha zanjirning o‘zaro nomutanosibligi va soliq rejimi takomillashtirilishi ko‘rib chiqilgan.